Консултација

Балкан Грин Хаус може да се поврзе со Вас на договорна основа за поддршка на производството (консалтинг) извршувајќи разни видови на услуги. Повеќе детали

Едукација

Балкан Грин Хаус преку нашиот тренинг центар, Хортицентар - Greenhouse training center, може да Ви понуди најдобри тренинг програми во регионот и пошироко во Европа. Повеќе детали

Стакленичка технологија

Балкан Грин Хаус гради стакленици во Македонија и пошироко на Балканот. Ние нудиме решенија според вашите потреби. Повеќе детали