Баџо – Гевгелија

ПРЕГЛЕД

  • Стакленик
  • Службен дел
  • Инсталација на греење
  • Систем за наводнување
  • Инсталација на хортикултурен компјутер
  • Електрична инсталација

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПРОЕКТОТ

  • Локација: Гевгелија, Македонија
  • Површина: 6 ha
  • Клиент: Баџо ДОО, Богданци
  • Висина: 3.75 m

Баџо ДОО, Богданци, Македонија

СЛИЧНИ ПРОЕКТИ

Самел – Бугарија
Стакленици

Самел – Бугарија

Модерен стакленик изграден во Самоков, Бугарија.

Повеќе
Зелена Куќа
Стакленици

Зелена Куќа

1.8 ha модерен стакленик изграден во близината на Кочани, Македонија.

Повеќе
Пепс Бетон Бугарија
Стакленици

Пепс Бетон Бугарија

Стакленик изграден во Пловдив, Бугарија

Повеќе
Кара Скопје
Стакленици

Кара Скопје

Модерен стакленик изграден во Скопје, Македонија.

Повеќе