Проекти

Балкан Грин Хаус конструира различни типови на стакленици во зависност од достапниот буџет, специфичните потреби на клиентите, видот на културата, локалните услови и инфраструктурата. Користејќи нови или половни материјали, Венло или wide span-стакленици, различни ширини или висини, може да се понудат како проект „клуч на рака‘‘. Стаклениците се секогаш добро дизајнирани со холандско знаење комбинирано со локалното искуство.

Проектите се изградени од нашиот стручен тим со најмодерните машини за изградба на стакленици. По завршената детална анализа за потребите на клиентот, предложуваме дизајн на стакленикот следен со детални цртежи и пресметки. Најважни се локалните услови, бидејќи не постојат идентични проекти за нас. Секој проект е CUSTOM MADE.

Заедно со нашиот партнер KG Greenhouses ќе ни претставува задоволство да Ве посоветуваме или да доставиме за Вас само материјали за изградба или целосно опремени проекти.

Самел – Бугарија
Стакленици

Самел – Бугарија

Модерен стакленик изграден во Самоков, Бугарија.

Read more
Зелена Куќа
Стакленици

Зелена Куќа

1.8 ha модерен стакленик изграден во близината на Кочани, Македонија.

Read more
Пепс Бетон Бугарија
Стакленици

Пепс Бетон Бугарија

Стакленик изграден во Пловдив, Бугарија

Read more
Кара Скопје
Стакленици

Кара Скопје

Модерен стакленик изграден во Скопје, Македонија.

Read more
Хортицентар
Стакленици

Хортицентар

Хортицентар е проект на Балкан Грин Хаус ДОО, чијашто главна цел е да нуди тренинг програми на сите заинтересирани групи.

Read more
Томатоленд
Стакленици

Томатоленд

2 ha модерен стакленик изграден во близината на Свети Николе, Македонија.

Read more
Баџо – Гевгелија
Стакленици

Баџо – Гевгелија

Модерен стакленик изграден во близина на Богданци, Гевгелија, Македонија.

Read more

Looking for a quality and affordable constructor for your next project?