Нашите проекти

За нас

Балкан Грин Хаус е компанија специјализирана за изградба на софистицирани стакленици и инсталирање на софистицирана опрема за комплетна контрола на производството. Почнувајќи од припрема на градежната површина, изградба и инсталација на опремата и комплетната технологија, вклучувајќи размена на know-how и консултантски услуги.
Главните активности на компанијата се:

  • Изградба на стакленици со инсталација на опрема за истите по принципот „клуч на рака‘‘
  • Инсталација на челични конструкции или поединечни делови на стакленици и инсталација на опрема за истите
  • Нудење на услуги и совети на производителите во врска со употребата и оптимизацијата на стакленичката технологија
  • Совети кон земјоделците за методите на производство на разно сорти земјоделски растенија и сите прашања поврзани за успешно функционирање на стаклениците
  • Нуди тренинг на персонал и менаџмент преку тренинг програми во Македонија, во нашиот едукативен тренинг центар Хортицентар (www.horticentar.mk)
  • Нуди тренинг на персонал и менаџмент преку тренинг програми кај нашите партнери во Холандија
  • Нуди различни типови на ѓубрива (кристални, гранулирани и течни)
  • Репроматеријали за производство во стакленици, пластеници и за производство на отворено

Зошто да не одберете нас

ИНОВАТИВНИ

Ние градиме стакленици во сите облици и димензии секогаш следејќи ги најновите иновации

ДОБРО ОРГАНИЗИРАНИ

Секогаш ќе добиете комплетен преглед на Вашиот проект од страна на нашите специјалисти

БРЗИ И ЕФИКАСНИ

Нашите проекти се секогаш завршени на време според Вашите планови и желби

КВАЛИТЕТНИ РЕЗУЛТАТИ

Со проектот „клуч на рака‘‘ сте осигурани за совршен квалитет: секоја компонента оди низ ригорозни квалитативни инспекции

ТРЕНИНГ

Преку нашиот тренинг центар ние нудиме најдобри тренинг практики во регионот

НАЈНОВИ ТЕХНОЛОГИИ

Know how технологија со премиум холандски квалитет, произведена локално

КОНСУЛТАЦИЈА

На договорна база на Вас и Вашето производство нудиме потполна подршка и консултација

ПРИЈАТЕЛСКИ ОДНОС

Нашиот тим секогаш стои на располагање

Клиенти / Партнери / Сертификати

Барате квалитетен и пристапен конструктор за Вашиот следен проект?