Хортицентар

ПРЕГЛЕД

 • Стакленик
 • Службен дел
 • Инсталација на греење
 • Систем за наводнување
 • Инсталација на хортикултурен компјутер
 • Електрична инсталација
 • Сталажен систем

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПРОЕКТОТ

 • Локација: Свети Николе, Македонија
 • Површина: 160 m2
 • Клиент: Балкан грин Хаус ДОО
 • Висина: 6 m

Балкан Грин Хаус ДОО, Свети Николе, Македонија

СЛИЧНИ ПРОЕКТИ

Самел – Бугарија
Стакленици

Самел – Бугарија

Модерен стакленик изграден во Самоков, Бугарија.

Повеќе
Зелена Куќа
Стакленици

Зелена Куќа

1.8 ha модерен стакленик изграден во близината на Кочани, Македонија.

Повеќе
Пепс Бетон Бугарија
Стакленици

Пепс Бетон Бугарија

Стакленик изграден во Пловдив, Бугарија

Повеќе
Кара Скопје
Стакленици

Кара Скопје

Модерен стакленик изграден во Скопје, Македонија.

Повеќе